over rido

Rido Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het weren en bestrijden van plaagdieren in de ruimste zin van het woord. Hieronder vallen onder andere bestrijding van muizen, ratten, papiervisjes, kakkerlakken, vliegen, houtaantasters, wespen en vlooien

slide 1
slide 2
slide 3

Voor de bestrijding van allerlei ongedierte gebruiken wij professionele materialen die het beste resultaat geven. De werkwijze is daarbij afhankelijk van een aantal belangrijke factoren in uw specifieke situatie. Neem daarom ook direct contact met ons op. Ook het weren van ongedierte is een belangrijk aspect van ons werk. Wij kijken in dat geval onder meer naar wat er bouwkundig gedaan moet worden. Kleine bouwkundige aanpassingen kunnen wij zelf doen.

Al ruim 25 jaar ervaring in ongediertebestrijding

Rido Ongediertebestrijding is een betrokken en flexibel familiebedrijf dat al ruim 25 jaar bestaat. Hierdoor kunnen wij onze klanten op zeer korte termijn van dienst zijn. Wij werken voornamelijk in de regio Noord-Brabant.

Onze opdrachtgevers zijn onder meer: woningbouwverenigingen, horeca, midden- en kleinbedrijf, beheersmaatschappijen, makelaars, aannemers, zorginstellingen, gemeentes en particulieren. Bedrijven kunnen gebruik maken van jaarcontracten.

Wij zijn allen ervaren en gecertificeerd bestrijdingstechnicus bij CPMV (Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid) en wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie PLA..N. (Platform Plaagdierbeheersing Nederland).

Wilt u een offerte of afspraak aanvragen?

Bezig met verwerken van het formulier

Moment a.u.b.


Formulier is niet verstuurd!

Er is een fout op getreden, probeer het opnieuw of mail ons via info at rido-ongediertebestrijding dot nl.

Het Formulier is al een keer verstuurd!

U kunt het formulier over ongeveer 30 minuten weer versturen.

Bedankt voor uw reactie.

We zullen deze zo spoedig mogelijk beoordelen en reageren waar nodig of gewenst.

branch organisaties
ruim 25 jaar ervaring - gediplomeerd - miliew bewust - advies op maat